Bélflóra helyreállítás Spirulina és Chlorella algával

Chlorella és Spirulina
Az emésztőrendszer gyógyításához

A Spirulina és a Chlorella javítják az emésztőrendszert a bélflóra természetes állapotának visszaállításán keresztül.

A Chlorella fito tápanyagokban igen gazdag teljes értékű táplálék, amelyekből párat már azonosítottak, de számos köztük még ismeretlen a tudomány előtt. A Chlorella alga képes a barátságos baktériumok növekedését stimulálni a bélrendszerben, aminek probiotikus hatása következtében, a bélflóra állapota javulni fog, így védeni tud számos betegségtől. Mind a Spirulina mind a Chlorella mikro algák hatékonyak azok számárak, akik rosszul alszanak, vérszegények, emésztésük nem kielégítő vagy valamilyen más a vitalitással összefüggő egészségügyi probléma miatt szenvednek.

Amennyiben vérszegények vagyunk, gyakran szédülések érnek minket, vagy egyéb a csökkenő vitalitással kapcsolatos gondunk van, mint amilyen a székrekedés, úgy a Chlorella az, ami biztosan hatni fog. A legtöbb ember a Chlorella fogyasztása során, azt szokta mondani, hogy a tápanyag az életkedvét visszaadta, az emésztését megjavította és láthatóan teljes megfiatalodáson ment keresztül.

ChlorellaAz emésztőrendszer betegségeiről egy egész könyvet lehetne írni. Az európai táplálkozásban, a finomított szénhidrátok, a vitaminokban és rostokban szegényes étrend, illetve az állati zsírok túlsúlya, a rengeteg szénhidrát okán, a beleik tönkremennek. A székrekedés, az irritábilis bél szindróma, a gyakori gyomorrontás, a Crohn betegség, mind egyaránt a táplálkozási egyensúlyzavarból erednek.

A Chlorella és a Spirulina komoly segítséget jelent emésztőrendszerünknek a természetes egyensúly visszaállításában, a gyomor és a belek regenerálódása során. Az algák a legnagyobb segítséget a bélflóra helyreállításában nyújtja.
A Spirulina algában ezt a hatást, a benne lévő mukopoliszacharidok idézik elő.

Azoknál akik gyomorrontásban, Crohnbetegségben vagy IBS-ben szenvednek, óvatosan kell használni a Chlorellát, mert a Chlorella is tud gyomorrontást előidézni az erre érzékenyek embereknél. Számukra érdemesebb először a Spirulinával indítani a kúrát, majd pár hét után lassan áttérni a Chlorellára, tehát az emésztőrendszerüknek apránként emelni a Chlorella adagot. Érdemes követnie Spirulináról a Chlorellára történő átváltást, melynek jele a nedvesebbé váló széklet, amit a Chlorella okoz. Amennyiben valaki esetén széklete eleve túl híg, úgy a Chlorellára csak lassabban tud áttérni.


Microalga

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálék kiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Spirulina, Chlorella

Bio Spirulina és Chlorella Árak
Wellstar Green Gold Imune, 180db 12.900 Ft
Bio Spirulina Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Chlorella Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Spirulina Alga por, 200 g 7.721 Ft
Bio Chlorella Alga por, 200 g 9.721 Ft
Spirulina, Chlorella Összehasonlítás
VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!
Spirulina alga tabletta a Mannavitától

A spirulina + chlorella szuperélelmiszerek. A spirulina és chlorella mikroalgák hatásai.

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.