Étvágycsökkentés és Fogyókúra, Spirulina és Chlorella algával

A Chlorella és Spirulina
Étvágycsökkentő hatása

A két mikro alga csökkentik az éhség érzetet, a szénhidrátok iránti vágyat, teljes értékű tápanyagok.

Mind a Chlorella, mind a Spirulina algákat a tudomány úgy ismeri, mint olyan anyagok, melyek a szénhidrátok és az édességek iránti vágyat csökkenti. Ami viszont sokak által nem ismert, az maga a folyamat, ami e mögött a tulajdonságuk mögött megbújik.
A mikro algákban számos hatóanyag együttes hatása érvényesül, ezért is teljes értékű tápanyagok.

Fogyókúra mikroalgávalA mikro algákban nagyon sok a magnézium, mely könnyen emészthető formában van bennük jelen, és a mi étrendünkből a legtöbb esetben hiányzik. A magnézium hiányának egyik jele, a csokoládé utáni vágyakozás, mivel a jó minőségű csokoládé ugyancsak jelentős mennyiségben tartalmaz magnéziumot.
A Spirulina és a Chlorella algák fogyasztása következtében, testünk égető vágyakozása az édességek után megszűnik, így nem viszünk be felesleges édességet a szervezetbe, ami az elhízáshoz vezető egyenes út.

A Spirulinában a Chlorellához képest magasabb fehérje tartalom, egyenletesebb vércukor szintet teremt, aminek az eredménye a gyors hipoglikémiás válasz késleltetései, ami cukoréhséget eredményez. Tehát mivel a Spirulina kitűnő minőségű fehérjékből áll, a hipoglikémiás éhségérzetünket blokkolja.

A Spirulina olajtartalma az emésztést lassítja, így az egyenletesebb vércukor szinthez járul hozzá, így az éhségérzet később jelentkezik.

A vitaminhiányt sokszor éhségként éljük meg. A európai ember B-vitamin hiányban szenved, táplálkozásának jellegzetességei okán. Ebből kifolyólag a hormonrendszere tévesen éhségként jelzi számára a mikro tápanyagok hiányát, azáltal hogy az évmilliók során hozzászokott, hogy ezek a tápanyagok együtt vannak jelen a fő tápanyagokkal, mint a szénhidrát, fehérje vagy a zsír.
Amire ilyenkor szükségünk van az leginkább egy kiegyensúlyozott tápanyag, és nem az „üres kalóriák”. A Spirulina az egyik legjobb megoldás erre a problémára és a vitaminhiányból származó éhség nem jelentkezik.

Ha a mikro algákat elkezdjük fogyasztani, étvágy csökkentése érdekében, ne azonnal várjunk tőle hatást, és nehogy azt higgyük, hogy egy kanál Spirulinától vagy Chlorelláttól étvágy érzete már meg is szűnik. Ehhez hetek, de sokszor hónapokra van szükség, mivel a hormonális változásokhoz általában hosszabb idő kell.
A legjobb magyarázat az, hogy abból az okból kifolyólag, mert rossz táplálkozási szokásaink is hosszabb idő alatt alakultak ki, így a visszaállításra a testünknek ugyancsak hosszabb időre van szüksége.

Chlorella és spirulina fogyókúrához

Rengeteg kutató bizonyította már azt, hogy a Spirulina és a Chlorella a testsúly csökkentése tekintetében nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik. A fogyókúra segítő hatásnak két oka van, a táplálkozási egyensúlyzavarok helyreállítása és az, hogy GLA-t juttatnak a szervezetbe. A táplálkozási egyensúlyzavar leginkább az endokrin rendszer megzavarodását jelenti, melynek eredménye, hogy a szervezetben nagyobb mértékben termelődik inzulin, mely azonnal szénhidrát éhséget okoz. Ez a folyamat igazi oka annak, hogy elhízunk.

Ha testünket az összes létfontosságú mikro tápanyaggal ellátjuk, ez a fajta éhség meg fog szűnni, így endokrin rendszerünk egy természetes egyensúlyi helyzetbe á. Kiegyensúlyozottan a szükséges tápanyagokat a Spirulina és a Chlorella tartalmazza. Ez az oka annak, hogy a használói egy idő után lefogynak, testsúlyuk egy normál állapotot vesz fel.

Spirulina ChlorellaA valódi súlycsökkenést nem ezeknek a mikro algáknak a közvetlen fogyasztása idézi elő, ők csupán a megfelelő környezetet teremtik meg a szervezetben, hogy a fogyás létrejöjjön. Ugyanakkor a fogyókúrához az is kell, hogy az ember mindennapos étrendjét, megszabadítsa néhány haszontalan ételtől. A finomított szénhidrátok, a cukor és a hidrogénezett növényi zsiradékok lehetnek az elsők. Ha ezt nem tesszük meg, a testsúly nem fog csökkeni.

A fogyókúra második összetevője a mikro algák testsúlycsökkentő hatásának a Spirulina algában lévő GLA. Ez egy esszenciális zsírsav, ami a vércukor illetve az inzulin szabályozását segíti, végső soron a szénhidrátok iránti éhséget. A Spirulina a Földön található legjobb természetes GLA forrásunk.

A testsúly csökkentéséhez mind a Spirulina mind a Chlorella fogyasztása javasolt. Egyaránt csökkenti az éhség érzetünket, és kiegészítő módon fontos tápanyagokkal látják el a szervezetünket a diéta alatt. .
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Spirulina, Chlorella

Bio Spirulina és Chlorella Árak
Wellstar Green Gold Imune, 180db 12.900 Ft
Bio Spirulina Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Chlorella Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Spirulina Alga por, 200 g 7.721 Ft
Bio Chlorella Alga por, 200 g 9.721 Ft
Spirulina, Chlorella Összehasonlítás

Biomax Szállítási Idő

Ajánlott Fogyasztási mód: bő folyadékkal.

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.