A Chlorella Klorofill forrás - A Klorofill előnyös tulajdonságai

A Chlorella nagyszerű klorofill forrás

A Chlorella alga a jelenleg ismert legjobb természetes klorofill forrás.

Chlorella KlofoillA legjobb klorofill forrás a Földön, a Chlorella alga. A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a Nap energiáját alakítja át, majd a növényi sejtben végbemenő folyamatoknak átadja. Miért jó az embernek, ha klorofillt visz be a szervezetébe?
Azért mert a klorofill a jelenleg ismert leg hatékonyabb méregtelenítő anyag, mely tisztító folyamatra az európai társadalmakban igencsak szükség van.

A klorofill a nehézfémek szervezetünkből történő eltávozásában nyújt nagy segítséget. Például megnőtt mostanság a tengeri halak fogyasztásának gyakorisága és mértéke, azonban azt kevesen tudják, hogy bár egészséges a hal, mégis sajnos tele van higannyal. Ha konzerveket fogyasztunk, legyen az hal vagy más állati eredetű anyag, szinte biztos, hogy valamilyen nehézfém ott van a szervezetében.
A nehézfémek között a leggyakrabban előfordulók, a higany, arzén, kadmium, ólom illetve a PCB, mely a műanyaggyártás következtében kerül bele az élelmiszerekbe.

A Chlorella algában lévő klorofill, a nehézfémeket távozásra készteti a szervezetből, melynek következtében igen látványos változásokon megyünk majd keresztül. Nemcsak testileg, de szellemileg is fel fogunk frissülni.

Klorofill ChlorellaA higanyt éveken keresztül használták fogtöméseknél, így nagy mennyiségben került be a szervezetbe. Elemzések is bizonyították, hogy a fogakba tömött amalgámtömésekből, oldódik és elpárolog, ami egyenesen az amalgám fogas ember, agysejtjeibe vándorol. Még a 90-es években is az amalgám volt Magyarországon a legtöbbet használt tömőanyag, így nagyon sokan közülünk még most is a szánkban viseljük potenciális higanyforrásunkat.

A Chlorella a higanytól meg tudja védeni az emberi szervezetet, azáltal hogy a kivezeti ezt a nehézfémet a sejtekből, mielőtt maradandó károsodásokat idézne elő.

Ha Chlorellát fogyasztunk fogászati kezelések alatt, az nagyban segíthet a higany mérgezések elkerülésében.
Ha úgy gondolja, hogy szájából eltávolíttatja az amalgámtöméseket, egy veszélytelenebb anyagra cserélve, javasolt, hogy előtte és utána fogyasszon Chlorellát. Ezzel a folyamattal, a gyomorba esetleg bekerülő amalgámot, a Chlorella kimossa, még a higany felszívódása előtt.

KlorofillA klorofill sokkal több annál, mint egy higanytól védő anyag. Az elmúlt években számtalan más haszna miatt is a figyelem középpontjába került ez a csodálatos mikro alga a benne lévő klorofillal, mely kizárólag a növényekben fordul elő.

A Chlorella a májfunkciók javítása révén illetve a nehézfémeken kívül az egyéb szennyeződésektől való megszabadulásban is segíti a testünket, de például van aki azért fogyasztja, mert a rossz test- és szájszagot jelentős mértékben képes csökkenteni. Az összes zöld növény tartalmazza a klorofillt, éppen emiatt ajánlja fogyasztásukat minden táplálkozással foglalkozó könyv.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálék kiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Spirulina, Chlorella

Bio Spirulina és Chlorella Árak
Wellstar Green Gold Imune, 180db 12.900 Ft
Bio Spirulina Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Chlorella Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Spirulina Alga por, 200 g 7.721 Ft
Bio Chlorella Alga por, 200 g 9.721 Ft
Spirulina, Chlorella Összehasonlítás

Vélemények az Algákról
Ha ide kattint, véleményeket olvashat a Spirulina és Chlorella algákról.

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.