Nehézfém méregtelenítés Chlorella és Spirulina algával

Nehézfém méregtelenítés
Chlorella és Spirulina algákkal

Chlorella megszabadítja a szervezetet a nehézfémektől, melyek számos betegség forrásai.

A Chlorella sejtjeinek falaiban lévő mukopoliszacharidnak egy igen meglepő tulajdonságát igazolták a kutatók, mégpedig azt, hogy ez az anyag kapcsolódni képes a szervezetünkbe kerülő és a keringési rendszerben megjelenő nehézfémekhez és el tudja őket távolítani így a szervezetből. Milyen szennyeződésekről van szó?

• Higany, alumínium, kadmium stb.
• Növényvédőszerek
• PCBk - Poliklór-difenil

MéregtelenítésEgy vizsgálat során, 40 szoptató édesanyától anyatejmintát kértek az orvosok, majd elemezték az anyatejben lévő vegyi adalékanyagok, gyulladás gátló anyagok illetve különböző toxinok jelenlétét. A PBDE, azaz a polibróm-difenil-étert, a korábban használt PCB, poliklór-difenil helyett találták ki, miután ez utóbbit rákkeltő hatása okán, a 70-es években megtiltották a kereskedelmi forgalomban.

Az anyatejminták elemzése igazolta, hogy bennük több PBDE van, mint amennyi PCB.
A PCB még évtizedekkel a forgalomból történt kivonását követően, is szennyezi a környezetünket, azonban ma már nagyobb veszélyt jelent a pótlására előállított PBDE. Egyébként mindkét vegyi anyagot, műanyagot, a szórakoztató elektronikai és más eszközök előállítása során alkalmazzák.

ChlorellaA Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombák utóhatásait vizsgáló kutatók, számos eredményről számoltak be. Dr. Ichimura japán orvos, 1973-ban tanulmányozott emlősöket és eközben azt figyelte meg, hogy a klorella fogyasztásának következtében, a vizeletükben és a székletükben, a kadmium mennyisége a a hétszeresére növekedett meg.

Ugyancsak Japán kutatók igazolták, hogy a Chlorella mikro alga segített az uránnal és ólommal fertőzött vidékeken, segített a víz közelében élő emlősök szennyeződésmentessé válásában. A Chlorella rengeteg más szennyező anyagtól való megszabadulásban, a szervezet méregtelenítésében rendelkezik áldásos hatásokkal.

A dioxin eltávolításában is vannak már bizonyított eredmények, illetve az amalgám fogtömésekben lévő higanyt is nagy hatékonysággal vonja ki a szervezetből. Számos európai országban, egyre több fogorvos ajánlja mind a betegeinek, mind az amalgámmal dolgozó munkatársainak a Chlorella rendszeres fogyasztását.

A tudósok előtt is közismert, hogy a nehézfémek szervezetünkben történő lerakódás, ijesztő betegségek forrása, mint például amilyen az Alzheimer kór. A sejtfal szerkezete miatt a Chlorella egy elsődleges méregtelenítő anyag lehet ilyen betegségeknél.
A Spirulina a hiperaktivitással diagnosztizált gyerekeknél és felnőtteknél nyújt segítséget, azáltal hogy a hiperaktivitást leginkább előidéző alumíniumot, illetve a széntetrakloridot a szervezetből eltávolítja.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Spirulina, Chlorella

Bio Spirulina és Chlorella Árak
Wellstar Green Gold Imune, 180db 12.900 Ft
Bio Spirulina Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Chlorella Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Spirulina Alga por, 200 g 7.721 Ft
Bio Chlorella Alga por, 200 g 9.721 Ft
Spirulina, Chlorella Összehasonlítás

PayU Vásárlói tájékoztató

Biomax Szállítási Idő

Mannavita Spirulina alga tabletta rendelés

Bio Spirulina + Chlorella alga tabletta. Spirulina szuperélelmiszer betegségek megelőzésére.

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.