Lúgosítás Spirulina és Chlorella algával, Savtalanítás

Chlorella és Spirulina
Az egészséges PH egyensúly érdekében

Az elsavasodás veszélyes betegségek forrása, a Spirulina és a Chlorella segítenek a pH egyensúly megtartásában.

Az európai emberek étrendje sajnos olyan, hogy a testet elsavasítja. Majdnem az összes feldolgozott étel, így például a cukor, a finomított lisztet, savasító hatást fejt ki a szervezetünkre. A gyümölcslevek és a szénsavas italok, ugyancsak savasítanak, hisz ez utóbbiak nevében is benne van a "sav" szó. Minél több savasító ételt viszünk be a szervezetünkbe, annál gyorsabban borítjuk fel a belső pH egyensúlyt, így zavarok jelentkezne a testünkben.

LúgosításAz ember szervezete csak nagyon szűk körülmények között képes működni. Ennek legjobb példája az, hogy az optimális testhőmérséklet, a 36,5-37 fok közötti tartomány, melytől, ha csak picit tér el a testünk hőmérséklete bármely irányba, már nagyon nagy gondok is adódhatnak belőle. Legalább ennyire fontos a szervezetünk pH értékének adott határ közötti megléte is. Az emberi test 7,35-7,45 pH tartományban működik ideálisan, ha ettől alacsonyabb a pH értéke, úgy elsavasodásról beszélhetünk az adott szervezet esetében.

A sejtjeink inkább lúgos kémhatáshoz vannak hozzászokva, erre utal a fenti határsáv is, mivel enyhén a lúgosság irányába tolódik el. A magzatvíz pH értéke 8,0-8,5 körüli, a tenger vízének, ahol számos ősi élőlény él, pedig 8,0-8,5 közötti a pH-ja. Az anyatejjel táplált kisbaba vizelete is lúgos kémhatású. Mindezek alapján bátran kijelenthetjük, hogy az élő szervezetek inkább a lúgos kémhatás iránt mutatnak ideális működést, és erről az is tanúskodik, hogy pont a savasság ellen fejlesztette ki szervezetünk a legerősebb védelmi mechanizmusokat.

Az anyagcsere következtében a szervezetünk állandóan savas anyagokat állít elő, így ecetsavat, szénsavat, húgysavat, gyomorsavat, citromsavat, tejsavat és még sorolhatnánk. A vese által kiválasztott vizeletnek a pH értéke 4,7-7,4 közötti. Nem is gondolnánk, de például a kávé és a sör pH-ja 4,0, tehát a vese által kiválasztott vizelettől és savasabbak.

Amennyiben a testünkben a savszint túlzottan magassá válik, úgy testünk nem tudja már a savakat kiválasztani, így vagy eltárolja őket a szövetekben, zsírrétegekben, vagy megsemmisíti őket. A megsemmisítést azonban csak oly módon képes véghezvinni, hogy ásványi anyagokat, leginkább kalciumot használ fel. Talán nem is nehéz kitalálni, hogy honnan veszi például a kalciumot el ebben a folyamatban. Igen a csontokból, a fogakból, melynek következtében csontritkulás és fog problémák jelentkeznek. Az elsavasodás ilyen módon közvetett előidézője számos betegségnek.

A Chlorella és a Spirulina mindezen gondokra, orvosságot, tehát az étkezési szokásokból eredő pH gondokra. Mind a két alga fajta lúgosító hatásúak, tehát a savas hatás ellentettjei.Mind a Spirulina mind a Chlorella a szervezetünk pH értékét lúgossá változtatja át, így segítenek a tápanyag-hiányok következtében jelentkező betegségek megelőzésében. A két mikro alga így erősödő csontozatot és egészségesebb anyagcsere folyamatokkal látja el testünket.

Biomax KedvezményekAmennyiben az ember egészségügyi folyamatait elemezzük, úgy jól látható az, hogy például a rák, az agyvérzés és az infarktus, mint „végállomások” előzményeként, az ízületi problémák, a túlsúly, a gyomorégés, a krónikus fáradtság, a reuma vagy éppen az ekcéma volt jelen. Ezen felsorolt betegségek kivétel nélkül a túl savasodás miatt jelentkeznek a szervezetben, kialakulásuk valószínűsége normál pH mellett, nagyon alacsony.

A Chlorella illetve a Spirulina algák, pH egyensúly helyreállító tápanyagokként használhatók. Az igazán hatékony eredményeket természetesen akkor fogjuk elérni, ha nemcsak mellékesen esszük ezen mikro algákat savas hatású ételeink mellé, hanem ez utóbbiak arányát is jelentősen kizárjuk a táplálkozásunkból.


Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Spirulina, Chlorella

Bio Spirulina és Chlorella Árak
Wellstar Green Gold Imune, 180db 12.900 Ft
Bio Spirulina Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Chlorella Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Spirulina Alga por, 200 g 7.721 Ft
Bio Chlorella Alga por, 200 g 9.721 Ft
Spirulina, Chlorella Összehasonlítás

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!
Mannavita Spirulina alga tabletta rendelés

Bio Spirulina + Chlorella alga tabletta. Spirulina szuperélelmiszer betegségek megelőzésére.

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.