Chlorella alga a Rák gyógyító - Daganat ellen Chlorella algával

Chlorella és Spirulina a Rák ellen

A Chlorella alga nagyszerű ellenszere a sejtbúrjánzások megállításának, jól kezeli a rákos daganatokat.

Daganat ellen Chlorella algávalNéhány mikro algának nagyon kedvező összetétele van, amennyiben az immunterápia oldaláról vizsgáljuk.
A Chlorella és a Spirulina, kirívóan magas klorofill illetve béta-karotin tartalmuk miatt, sejt szintű védelmet biztosítanak a rákkal szemben. A Chlorella algában lévő növekedési faktor, a CGF olyan mértékben stimulálja az immunrendszerünket, hogy az rengeteg degeneratív betegség gyógyításában válik előnyünkre.
A Spirulina algában ott van a phycocyanin, ami egy rákmegelőző hatással bíró pigment anyag. A Spirulina mindemellett a legjobb forrása a gamma-linolénsavnak, a GLA-nak, mely zsírsavkutatások által is többször bizonyítottan, az immunrendszert erősíti, és szerepet játszik a túlzott sejtosztódás megállításában, tehát a rákszerű betegségek megelőzésében.

A Chlorella és a Spirulina rákmegelőző tulajdonságai több mint figyelemre méltóak.
Az a néhány fitotápanyag, amit a két algában kutatók azonosított is nagyszerűek, de mindemellett több ezer más összetevő is jelen van, melyekről még nem tudunk mindent, egészségmegőrző tulajdonságaikról. Tudósok igazolták, hogy a Chlorella megnöveli a makrofágok aktivitását a szervezetben, melyek ugyancsak rák ellenes hatásukról ismertek.

A Chlorella algában mérések alapján kimutatható egy olyan anyag is, mely megemeli az interferon termelést. Az interferon nevű anyagok, a tumorok növekedését gátolják.
Több rákmegelőzéssel foglalkozó könyv és egyre több orvos is szerte a világon, említi a Chlorellát, mint a DNS helyreállításában igen hasznos tápanyagot.

A Chlorella rákellenes hatásait számos orvos szerte a világon kutatja most is. Tanulmányok tucatjai mutatták ki a daganatok kezelésében mutatott pozitív tulajdonságait. Ha ez a mikro alga védjegyoltalom alá vehető lenne, már garantáltan valamelyik gyógyszergyár rátette volna a kezét.

Rengeteg tesztet és vizsgálatot folytattak le állatokkal, vizsgálva a Chlorella hatásait. Egy kutatás során Chlorella algát adtak egereknek, mielőtt emlőkarcinómát ültettek volna a testükbe. Az egerek 70%-kal nagyobb túlélési rátát mutattak azokkal szemben, akik nem kaptak algát a 60 napos vizsgált periódus alatt.
A virginiai Medical College-ben folytatott kísérletek során, 15 agresszív agydaganattal rendelkező betegnek adtak be, a hagyományos terápiájuk mellé még 20 gramm porított Chlorellát illetve 150 ml folyékony, feloldott Chlorellát. Az azonnal tapasztalt általános testi állapot illetve immunállapot javuláson túl, 2 éves időszak alatt 40%-os túlélési arányt mértek. Ez egy extrém magas szám, ennek az igazán veszélyes ráktípusnak a kapcsán, mivel itt az elvárható arány 10% körüli.


Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Spirulina, Chlorella

Bio Spirulina és Chlorella Árak
Wellstar Green Gold Imune, 180db 12.900 Ft
Bio Spirulina Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Chlorella Alga tabletta, 180db 4.871 Ft
Bio Spirulina Alga por, 200 g 7.721 Ft
Bio Chlorella Alga por, 200 g 9.721 Ft
Spirulina, Chlorella Összehasonlítás

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.