Chlorella és Spirulina Szuperétel vásárlás

Spirulina és Chlorella superfood

A mikroalgák különleges táplálékok, tele vannak fehérjével és számos ritka tápanyaggal.

A Spirulina és a Chlorella algák, elsőre két igencsak meghökkentő tápanyagok. A legtöbbünk már szinte biztos, hogy olvasott erről a két mikro alga fajról, viszont kevesen vagyunk, akik tudjuk, hogy miért is mondhatjuk rájuk, hogy "Superfood"-ok, azaz csúcsételek. Kevesen tudják, hogy például 1 gramm Spirulina porban, 12-szer több fehérje van mint a marhahúsban. Mindemellett a Spirulinában található protein jóval értékesebb, mint az emlősökben lévő, mivel a Spirulinában számos olyan nyomelem is előfordul, mint amilyen a magnézium, mely például a marhahúsban nincsen.

Mind a Chlorella mind a Spirulina egy olyan fitotápanyagot hordoz magában, mely az agy és az idegek károsodása során, képes segíteni az újra felépítésben. Ezen anyag miatt vetik be az orvosok a két mikro algát, a Parkinson és az Alzheimer kórok gyógyítása alatt. A mikro algák a rákos daganatoknál is jó eredményeket mutattak, hatékonyan csökkentik a rák kialakulásának esélyét, de meglévő daganatoknál is pozitív tulajdonságot fejtenek ki a beteg szervezetére.

Mind a Spirulina mind a Chlorella Superfood telee van gamma-linolsavval, azaz GLA-val, mely anyag a jó agyi tevékenységhez elengedhetetlen és mely egyre kisebb mértékben fordul elő mindennapi ételeinkben.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

 

 

Spirulina Superfood

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.