Vélemények a Chlorella és a Spirulina algákról

Vélemények a Chlorella, Spirulina algákról

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Vélemények a Spirulina és a Chlorella alga fogyasztóitól, a két mikroalga csodálatos gyógyhatásainak igazolása.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Vancsura Gáborné, Budapest
Méregtelenítéshez használom a Spirulinát és a Chlorellát egyszerre. Nagyon jó eredményeket érek el vele, hihetetlen frissnek és üdének érzem magamat, mint 20-as éveimben. Miután elfogyasztom reggel a vízben feloldott porokat, egész nap élettel telinek érzem magamat. Érzem, hogy távozik a szervezetemből a sok salakanyag.
Kántor Emil, Esztergom
A Chlorella algát egy természetgyógyász ismerősöm ajánlotta, mivel krónikus szorulásos betegségem volt, ami azt jelentette, hogy átlagban háromnaponta egy alkalommal tudtam kínlódva üríteni. Elkezdtem csupán a chlorellát fogyasztani naponta rendszeresen, semmi mást nem használtam, és napi 1-re javult fel az ürítések száma, mindezt másfél hónap alatt.
Harmath Károlyné, Balassagyarmat
Éjszakai izzadástól szenvedek rettenetesen. Éjszakánként kétszer-háromszor is át kell öltöznöm, és az ágyneműt is sokszor ki kell cserélnem. Az orvosok mondták, hogy sejtanyagcsere gondjaim lehetnek, vagy esetleg idegrendszeri okok miatt jelentkezik ez a betegség. Az interneten keresgélve kerültem kapcsolatba a Spirulina algával, melyről olvastam, hogy jó hatással lehet erre a jelenségre. 2 heti fogyasztás után számottevő mértékben javított az állapotomon, nem ébredtem már fel esténként, az intenzív izzadás elmaradt. Köszönettel.
Kovács Enikő, Budapest
Rendszeresen méregtelenítek Chlorella algával. A hatása leírhatatlanul jó, olyan mintha az ember teljesen megújulni, mintha a sejtjeimet lecserélnék.
Závoda Márk, Győr
2éve használom folyamatosan a Bio Spirulinát és Chlorellát. Kint éltem az USA-ban 5 évig, ott ismerkedtem meg ezekkel a csodálatos tápanyagokkal. Számomra ők jelentik a tökéletes tápanyagot, ahogy kint hívják is őket, Superfood-ot. Torna és Aerobic oktatóként dolgozom, semmilyen más vitamint nem szedek. Egész nap frissnek és fittnek érzem magamat, sokat változtattak a 2 év alatt fizikai állóképességemen is.
Balogh Szimonetta, Velence
Körülbelül 8 cm-re a végbélnyílásomtól a vastagbelemben polip keletkezett, ami rosszindulatúnak bizonyult. Egy ismerősöm említette a Chlorella és a Spirulina algákat, hogy jótékony a daganatos betegségekre. Másfél hónapos folyamatos fogyasztás után, állapotom lényegesen jobb lett.
Koncz Eszter, Miskolc
Erős menstruációs fájdalmaktól szenvedtem majdnem serdülőkorom óta. Erős gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat kellett szedjek sokáig, hogy átvészeljem a nehéz napokat. Emésztési gondjaim is voltak, valószínűleg egybefüggően fájdalmas menstruációmmal, alig tudtam valamit enni, pláne ha szorongás és stressz ért, amiből volt elegendő, mivel emberekkel dolgozom egész nap. A Chlorella segített mindkét probléma leküzdésében. Menstruációs fájdalmaim lényegében teljesen eltűntek, ha van is nagyon enyhék. Megszűntek a fejfájásaim is, amit a stressz okozott. Jobban bírom a terhelést és kávé nélkül egyáltalán nem vagyok fáradt.
Fodorné Takács Zsófia, Pécs
A 40-es éveim végén járok és jelentkeztek már nálam a menopauza tünetei. A legrosszabbak számomra a gyakran jelentkező villámlások, a depresszió és az álmatlanság. Sokat szenvedtem velük és számtalan készítményt kipróbáltam közben, de maximum a tüneteket tudtam enyhíteni velük. 3 nappal azután, hogy a a Bio Chlorellát kipróbáltam, az előbb említett tüneteim majdhogynem teljesen elmúltak. 1 hét után szinte minden tünet megszűnt, jókedvem lett és fiatalnak éreztem magamat. Hihetetlenül boldog vagyok!
Menyhártné Ibolya, Székesfehérvár
Fájtak az ízületeim sokáig, eléggé el is híztam. 4 hónapos Bio Spirulina fogyasztás után, teljesen elmúltak az ízületi fájdalmaim, ráadásul most már a főétkezések között, egyáltalán nem jelentkeznek az éhségek. Előtte folyamatosan nasiztam, és ettem délelőtt és délután is. Most ez teljesen megszűnt és nem érzem magam éhesnek, ugyanakkor tele vagyok energiával. Nagyszerű tápanyag, köszönöm!
Krasznai Kornél, Békéscsaba
Évek óta székrekedésben szenvedtem, sok bajom is volt ebből. Ez a betegség gyerekkorom óta kísértett, most a 20-as éveim vége felé járok. Nem sok reményt fűztem a Chlorellához, de nagy meglepetésemre már az első napon javulást éreztem. Mindemellett segített a súlycsökkentésben, illetve a gyerekkorom óta az arcomon gyakran jelentkező pattanások kezelésében is. Ez utóbbiak szinte teljesen eltünedeztek 2-3 hét után. A Chlorella kitisztította a bőrömet, mindenkinek ajánlom, nagyon jól működik!
Kásás Péterné, Kecskemét
Vegetáriánus vagyok, rendszeresen fogyasztok mind Chlorellát mind Spirulinát. A vegák nem is tudnak máshonnan ilyen jó minőségi növényi fehérjéhez hozzájutni, mint ebből a két algából. Rendszeresen rendelek Bio Spirulinát és Bio Chlorellát is. Nem vagyok fáradt, erősnek érzem magam egész nap. Teljesen megadnak nekem mindent, amire szükségem van.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Eszterházy Szabó Sándor, Zalaegerszeg
A Spirulina egy szuper étel. Rendszeresen fogyasztom a Bio Spirulina port és jelentős változást tapasztalok az energia szintemben, a bőrömön, a fizikai teljesítményemben, és a gondolkodásom tisztaságában. A feleségem is fogyasztja a készítményt, nagyszerűen érezzük tőle magunkat. A Spirulina valósággal újjá varázsolja a testet. A Spirulinát szoktuk néha keverni pollennel, méhpempővel, flavonoid italokkal, gyümölcsökkel, magvakkal és bio levekkel is. Biológus vagyok, és jól tudom, hogy milyen hatalmas dolog a szervezetnek, ha megszabadul a felesleges salakoktól, nehézfémektől. Ez az amit átérzünk a készítmény fogyasztása során, érezzük hogy új emberré alakulunk át. Melegen ajánlom mindenkinek, Üdvözlettel Sándor!
Majláth Natália, Komárom
A mellemben daganatot állapítottak meg pár évvel ezelőtt. Muszáj volt a műtétet végrehajtani. A műtét után 5 kemoterápiás kezelésen mentem keresztül, elég nehezen tudtam elviselni. Spirulinát kezdtem el fogyasztani az elején nagy adagokban, 6*1 teáskanállal / nap, később az előírt normál mennyiséget, 2*1 teáskanállal / nap. Teljesen meggyógyultam, igen gyorsan elmúltak a kemo utáni hatások, közérzetem javult, nagyszerű egészségnek örvendek ma is.
Tompa Bettina, Dunaújváros
Irritábilis bélszindrómában szenvedtem, gyakoriak voltak a véres székletürítések, orvosról orvosra jártam. Egy természetgyógyász barátom ajánlotta a Bio Chlorella port, hogy próbáljam ki. Nem haboztam sokáig, rendeltem egyet és elkezdtem fogyasztani. Néhány nap után a vérzések megszűntek, nagyon meglepődtem, de ugyanakkor nagy volt az öröm is. Tele lettem energiával és azóta fogyasztom rendszeresen. Üdvözlettel Bettina.
Tömő Istvánné Márti, Kaposvár
Egy veszélyes betegséggel kerültem kórházba, vért köhögtem fel, belső fertőzésem volt, az orvosok megállapítása szerint. Az egyik variáció az lett volna, ha az orvosok megműtik, kivágják a tüdőm egy adott részét, aminek visszafordíthatatlan eredményei lettek volna. A másik variáció az volt, amit választottam. Elkezdtem szedni a Spirulina port, egyik természetgyógyász ismerősöm javaslatára. 1 hónapos kezelés után a tünetek elmúltak, nem köhögtem már fel vért, nagyon jól kezdtem el érezni magam, 2 hónapot követően teljesen meggyógyultam.
Pintér Barnabás, Szolnok
Daganat jelentkezett 2 évvel ezelőtt a bal elülsőnyaki nyirokcsomómon, de a Bio Spirulina segítségével sikeresen kigyógyultam. A kemoterápia alatt is szedtem végig a Spirulinát. Ma teljesen egészségesnek érzem magamat.
Pál Dezsőné, Karcag
45 éves elmúltam már, magas koleszterintől és cukorbetegségben is szenvedtem. Testem és lelkem is megújult a Spirulina por fogyasztásával kezdődően, de ami ennél is fontosabb 2-3 hét után orvosnál jártam és kiderült, hogy a koleszterin szintem jelentős mértékben lecsökkent. Az orvos sem hitte el.
Szebelédi Gáborné Edit, Budapest
Kézilabda edző vagyok, rendszeresen sportolok, futni járok. Nagy változásokat hozott mindennapjaimba a Spirulina és a Chlorella fogyasztása. Eddig rejtett energiáimra bukkantam rá, nagyszerű érzés volt. Bátran tudom ajánlani minden sportolónak, nincs ennél jobb minőségű tápanyag. Puszi, Edit.
Szántó Gábor, Szombathely
Vizeletem túlzottan savas volt, melynek okát az orvosok nem tudták pontosan megmondani. Elkezdtem szedni a Spirulinát és a Chlorellát vegyesen. 1 hónap múlva a vizeletem kémhatása a normális szintre állt vissza, igazán nagy sikernek könyveltem el. Köszönettel Gábor.
Tóth Tiborné, Székesfehérvár
Most 30 éves vagyok, migrénem van 22 éves korom óta. Elkezdtem fogyasztani a Spirulinát és 3 hét után már eltűntek teljesen a tünetek. A migrénem annyira súlyos volt, hogy sokszor injekciókra szorultam a fájdalom tompításáért. 2 év telt el azóta, hogy semmilyen komolyabb migrénszerű dolog nem jelentkezett nálam, a Spirulinát majdnem folyamatosan fogyasztom.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.